Acest complex de vacanta spatios este situat pe plaja intinsa cu nisip din Playa de Muro, langa langa o padure de pini magnifica, Parcul Natural S Albufera si aproximativ 5 km de centrul statiunii Alcudia. Oaspetii vor gasi magazine in apropiere. Aeroportul Palma este la aproximativ 60 km. Hotelul are aer conditionat, camere spatioase, luxoase si suite pentru familii si a fost renovat in 2006. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: receptie 24h, seif, schimb valutar, cafenea, restaurant, bar, club pentru copii. 
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.iberostar.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 HISKY JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; TAXA AEROPORT; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 HISKY JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Iberostar Playa de Muro Village, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate