Sejur Coasta Amalfitana - Villa Annalara, cu plecare din Cluj Napoca

Acest hotel fermecător de 3 stele oferă micul dejun gratuit, care poate fi savurat pe terasa panoramică cu vedere exceptională la Amalfi și la litoralul său renumit. Hotel Relais Villa Annalara se află la aproximativ 500 de metri de centrul istoric al orașului, de mijloacele de transport in comun, de portul turistic și de mare.

Situat intr-o zonă stancoasă, hotelul este accesibil din stradă cu un ascensor privat. Oaspetii se pot relaxa in grădina hotelului, plină cu plante inflorite și lămai. Există acces gratuit la internet Wi-Fi in intreaga proprietate.

Fiecare cameră este spațioasă și are tavan boltit sau cu grinzi din lemn, podea de teracotă, plăci de majolică și mobilier personalizat. Facilitățile din unitătile de cazare includ aer condiționat, acces la internet prin cablu și TV prin satelit. Băile private sunt dotate cu dus sau cadă cu hidromasaj.

Unele camere au o terasă panoramică mare, cu mobilă si vedere uluitoare la oraș și la mare.

Parcarea este disponibilă in apropiere, iar biciclete, scutere, bărci și mașini pot fi inchiriate de la Hotel Relais Villa Annalara. Personalul amabil oferă servicii de transfer și excursii cu ghid la atracțiile din apropiere (Capri, Pompei, Muntele Vezuviu și Napoli).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Villa Annalara, Amalfi, Italia

Verifica tarife si disponibilitate