Situată în Alanya (Antalya), această proprietate dispune de o zonă de plajă privată, dotată cu șezlonguri și umbrele de plajă. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Anjeliq House au în dotare Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Anjeliq House oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria asiatică și turcească așteaptă să fie degustate. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei care doresc să ia masa în natură, Anjeliq House pune la dispoziție o zonă de picnic.

Seara, Anjeliq House organizează discotecă și alte show-uri atrăgătoare.

Anjeliq House este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Anjeliq House oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Pentru cei mai mici Anjeliq House oferă cărucioare.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor cu canale prin satelit. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Anjeliq House dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa, situat la o distanță de 38 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Anjeliq House sunt: Alanya Municipality - 700 m, Alanya Government House - 700 m, Alanya Ataturk Square - 700 m.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Suceava catre ANJELIQ HOUSE, Antalya, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate